Ei ny oppskrift som blir laga igjen og igjen, er denne deilige greske kyllinggryta. Når gryta har gjort seg ferdig i omnen heller du oppi oliven og store bitar medfetaost
Rør sammen kesam og knust/most hvitløk, smak til med salt og pepper. Jeg skriver stadig vekk at jeg hater å være låst til noe, og jeg har aldri fulgt en kostholdsplan eller treningsprogram i hele mitt liv, men jeg må ha noe
Gyros er en Gresk rett laget medsvinekjøtt, marinaden består som regel av rødløk, hvitløk, olivenolje, rødvinseddik, honning, oregano, timian, rosmarin, salt og pepper
Legg leiven på bakepapirkledd stekebrett, fordel halvparten av fyllet utover nesten ut til kanten, pensle kanten med vann, legg en annen leiv oppå og trykk godt til langs kanten
Dagens rett lages på mange måter, jeg har til ogmed lest en oppskrift med kokos melk. Da spanjolene kom til Filippinene for første gang møtte de et folk som kokte maten sin i eddik, retten fikk navnet Adobo og betyr å marinere/marinade på spank
Servert med tomat, fetaostog rødløk, ble ungdomsferien vår i Hellas vekket til live igjen…. Alt ble knadd godt sammen, og deretter formet til burgere i ønsket størrelse
Server gjerne med en frisk salat, fetaost, soltørkede tomater og en god klatt mager kesam ♥. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Greske kjøttboller med spinat og parmesan. Bland karbonadedeig med paprikapulver, chili, cummin, sennepspulver, pepper, salt, ingefær, hvitløk, kanel og kardemomme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.