Gresk couscoussalat med marinert svinekjøtt og fetaost
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 gram (ca. 4 stk) svinekoteletter, renskåret
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 rødløk, finhakket
  • 5 ss olivenolje
  • 1- 1 ½ ss. rødvinseddik
  • ½ ss. honning
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket rosmarin
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • 1 stk hjertesalat, vasket og skylt
  • 1 blokk fetaost, revet i biter
  • . 10 smakstomater, delt i 2 eller 4
  • ½ rødløk, tynne skiver
  • 1 ss dijon-sennep
  • 1/2 ss rødvinseddik
  • 1 dl solsikke- eller rapsolje
  • 1/2 rødløk, finhakket
  • salt og kvernet pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.