Marengs oppskrift pascal oppskrifter

Franske makroner - oppskriften på suksess!

Franske makroner - oppskriften på suksess!

- Du må prøve deg litt frem med sukkeret, blandingen skal bli en kritthvit og blank marengs som du lett kan lage topper med, og som står når du snur bollen opp-ned
Julemakroner

Julemakroner

Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»
Moist Chocolate Cake  &  Mocca Cream

Moist Chocolate Cake & Mocca Cream

Jeg lagde en enkel marengs frosting med deilig mocca smak. Topp kremen med deilig,  Mørke sjokoladeperler  (fra Pascal i Oslo) eller bruk knust daim på toppen eller revet sjokolade
Stående Rullekake

Stående Rullekake

Sveitsisk marengs. Her har du oppskriften på Camillas rullekake med fargemønster, som Camilla Johansen lagde i åttende episode i den andre sesongen av Hele Norge baker
Mørk og syndig sjokolademousse

Mørk og syndig sjokolademousse

Når du lager sjokolademousse er det å lage marengs ett av stegene. Oppskriften er Pascal sin, og er perfekt for gi litt tyggemotstand til moussen
Sommermakron

Sommermakron

Pisk opp eggehviten sakte, og tilsett litt og litt sukker til du får en glatt og blank marengs. I årets sesong av Hele Norge Baker skulle deltakerne lager Pascal sin sommermakron
Pascal sin Fraisier

Pascal sin Fraisier

Disse laget min eldste datter Linn, marengser av. ) Etter spørsmål på instagram fra Aina Karlsen, om oppskrift på denne godsaken her, så legger jeg ut den her på bloggen
Royal sitronkake

Royal sitronkake

i Festkaker, Hele Norge Baker, Marengs, Oppskrifter. Cupcaksene består av en saftig sitronbunn, fylt med lemoncurd og toppet med sveitsisk marengs
TV3 Bake off. Jordbær moussé kake.

TV3 Bake off. Jordbær moussé kake.

Pascal holdt ett lite foredrag for meg ang hvor vanskelig det var å få frem riktig balanse i jordbærsmaken når man tilsetter Italiensk marengs, så innen han tok en smak, så var jeg NERVØS
Ein himmelsk munnfull

Ein himmelsk munnfull

Sjølve kakedelen er ein kombinasjon av marengs og mandel, og her må mandelen vere så finmalen som råd er
Påskemakroner

Påskemakroner

Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»
17.mai makroner

17.mai makroner

Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»