- Du må prøve deg litt frem med sukkeret, blandingen skal bli en kritthvit og blank marengs som du lett kan lage topper med, og som står når du snur bollen opp-ned
Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»
Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»
Jeg lagde en enkel marengs frosting med deilig mocca smak. Topp kremen med deilig, Mørke sjokoladeperler (fra Pascal i Oslo) eller bruk knust daim på toppen eller revet sjokolade
Sveitsisk marengs. Her har du oppskriften på Camillas rullekake med fargemønster, som Camilla Johansen lagde i åttende episode i den andre sesongen av Hele Norge baker
Hele opplevelsen når man smaker på terten er veldig balansert siden den litt salte bunnen og den veldig søte marengsen på toppen balanserer den syrlige lime og sitronkremen i midten
Pisk opp eggehviten sakte, og tilsett litt og litt sukker til du får en glatt og blank marengs. I årets sesong av Hele Norge Baker skulle deltakerne lager Pascal sin sommermakron
Disse laget min eldste datter Linn, marengser av. ) Etter spørsmål på instagram fra Aina Karlsen, om oppskrift på denne godsaken her, så legger jeg ut den her på bloggen
Pascal holdt ett lite foredrag for meg ang hvor vanskelig det var å få frem riktig balanse i jordbærsmaken når man tilsetter Italiensk marengs, så innen han tok en smak, så var jeg NERVØS
Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»
Pisk eggehvitene på middels hastighet i kjøkkenmaskin til de skummer, tilsett sukkeret gradvis og rør til du har en seig, stiv marengs, den må ikke overpiskes, den kan bli for «tørr»