Royal sitronkake
Bakeprosjektet
Bakeprosjektet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 340 g mel
  • 33 g maizena
  • 1,5 ts bakepulver
  • 3/4 ts salt
  • 6 eggehviter
  • 450 g h-melk
  • 1,5 ts vaniljepulver av ekte Bourbonvanilje
  • 510 g finkornet sukker
  • 3 ts sitronskall av økologiske sitroner
  • 170 g romtemperert usaltet smør
  • Fordel røren i to runde kakeformer på 23 cm og stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 35 min
  •  
  • Lemoncurd
  • 6 eggeplommer
  • 2 ts limejuice
  • 200 g finkornet sukker
  • Finrevet skall fra 1,5 sitron, helst økologisk
  • 1,5 dl sitronsaft
  • 6 ss kaldt smør
  •  
  • Sitronkrem
  • 2/3 porsjon lemon curd
  • 230 g kremost
  • 55 g sukker
  • 1 pk kremfløte
  •  
  • Sitronsirup
  • 100 g sukker
  • 1,5 dl vann
  • 2 ts sitronjuice
  •  
  • Sveitsisk marengs
  • 4 store eggehviter
  • 200 g finkornet sukker
  • 1 ts vaniljepulver

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.