Rabarbrapai med marengs oppskrifter

Rabarbrapai

Rabarbrapai

Begynn med å ha alle de tørre ingrediensene dine i en bolle, sørg for at smøret du skal bruke er romtemperert og kna det inn i de tørre ingrediensene
Nye erfaringer

Nye erfaringer

Lun rabarbrapaimed marsipan, vaniljeis og rabarbrasirup. Rabarbrapai finner du oppskrift på her. Pistasjemarengsmed nougatkrem

Rabarbrapai med marengs

Hakk mel, smør og sukker sammen med en kniv. Pisk imens eggehvitene til marengsen stive, ha i sukker og pisk noen minutter til

Himmelsk rabarbrapai

Prikk bunn og kanter godt med en gaffel. Til marengsen piskes eggehvitene stive. Pisk videre til du får en tykk marengs

Rabarbrapai med marengslokk

Fest et stykke aluminiumsfolie langsmed kanten (dette forhindrer at deigen langs kanten krymper nedover under stekingen)