Rabarbrapai Begynn med å ha alle de tørre ingrediensene dine i en bolle, sørg for at smøret du skal bruke er romtemperert og kna det inn i de tørre ingrediensene Bakemester Snipp
Nye erfaringer Lun rabarbrapaimed marsipan, vaniljeis og rabarbrasirup. Rabarbrapai finner du oppskrift på her. Pistasjemarengsmed nougatkrem Cloudberry Cooking
Rabarbra- og jordbærsuppe med mascarponekrem Men nå har jeg laget både marmelade og denne suppen og jeg har veldig lyst til å lage rabarbrapai, saft, likør og mye mer marmelade Mat og Reiser
Rabarbrapai med marengs Hakk mel, smør og sukker sammen med en kniv. Pisk imens eggehvitene til marengsen stive, ha i sukker og pisk noen minutter til Varden.no
Himmelsk rabarbrapai Prikk bunn og kanter godt med en gaffel. Til marengsen piskes eggehvitene stive. Pisk videre til du får en tykk marengsdetsoteliv.no
Rabarbrapai med marengslokk Fest et stykke aluminiumsfolie langsmed kanten (dette forhindrer at deigen langs kanten krymper nedover under stekingen) detsoteliv.no