Trikset er da å spise loff, reker og aioli/majones før du tar en slurk av vinen, og salat etter. Siden vi skulle lage aioli også, ville det å lage majonesbasert cole slaw bli litt overkill
Visp det til du får en tykk majones, smak til med salt og sitron. Den mest vanlige varianten er vel den med loff, reker, agurk, sitron, persille/dill og majones
Server gjerne med majones, aioli eller en slant olivenolje. Denne skalldyrsalaten med reker er like god til lunsj, som lett middag, forrett eller kveldskos
Toppes med aioli eller vanlig majones og cherrytomater. Bakeoppskrifter Desserthjørnet Frukt & bær Galleri Heimebaka Hverdagsgleder Kakeriet Matretter Søte saker
sitron, majones og aioli. Her finner du oppskriften på loff jeg baket noen uker før. Vi valgte håndpillede reker i lake som er på bildet over her - og maskinpillede rekertil rekesalaten vi lagde
Når det er sagt, så er det faktisk lekende lett å lage sin egen majones. Derimot hvis vi skal ha den tilreker og fisk har jeg i litt ekstra sitron og bytter ut basilikum med finhakket dill
Til slutt har du en fin majones. Her er mine oppskrifter på focaccia og aioli. Dagens tilbehør var focaccia, aioli, guacamole, dill, sitron og en deilig Petit chablis