Majones aioli oppskrift til reker oppskrifter

Reker og råkost – Cole slaw going greek!

Reker og råkost – Cole slaw going greek!

Trikset er da å spise loff, reker og aioli/majones før du tar en slurk av vinen, og salat etter. Siden vi skulle lage aioli også, ville det å lage majonesbasert cole slaw bli litt overkill

Enkel aioli

Vi serverer gjerne aiolitil ferske reker. Vi synes det smaker veldig godt tilreker, og til tapas er det et must
Hjemmelaget Aioli på rekesmørbrød..

Hjemmelaget Aioli på rekesmørbrød..

Visp det til du får en tykk majones, smak til med salt og sitron. Den mest vanlige varianten er vel den med loff, reker, agurk, sitron, persille/dill og majones

Gjesteblogg; Aïoli!

Dette her er jo MAJONES, men for å få til aïoli, pleier jeg å bruke et knapt fedd med hvitløk til denne mengden, har i det fra starten av
Tapas!

Tapas!

Aioli. Det er travle tider, men mat lages det hver dag, så flere oppskrifter kommer. - Rulles sammen til en pølse og skjæres i passende biter
Skalldyrsalat med mango og avokado

Skalldyrsalat med mango og avokado

Server gjerne med majones, aioli eller en slant olivenolje. Denne skalldyrsalaten med reker er like god til lunsj, som lett middag, forrett eller kveldskos
Gratinert kongekrabbe ?

Gratinert kongekrabbe ?

Serveres med godt brød, smør og gjerne hjemmelaget majones, som du finner oppskrift på her -eller aioli, oppskrift her
Jukse-aioli

Jukse-aioli

Her bruker jeg en pose ferdig majones som snarvei til en deilig aioli med safran. Bland majones og presset hvitløk i en bolle
Garlic Prawns With Chilli & Bread

Garlic Prawns With Chilli & Bread

Toppes med aioli eller vanlig majones og cherrytomater. Bakeoppskrifter Desserthjørnet Frukt & bær Galleri Heimebaka Hverdagsgleder Kakeriet Matretter Søte saker

Konfirmasjonen - detaljer og DIY

sitron, majones og aioli. Her finner du oppskriften på loff jeg baket noen uker før. Vi valgte håndpillede reker i lake som er på bildet over her - og maskinpillede rekertil rekesalaten vi lagde
Hjemmelaget aïoli

Hjemmelaget aïoli

Når det er sagt, så er det faktisk lekende lett å lage sin egen majones. Derimot hvis vi skal ha den tilreker og fisk har jeg i litt ekstra sitron og bytter ut basilikum med finhakket dill
Reker !!! ღ ☼

Reker !!! ღ ☼

Majones, sitronskiver og dill er jo en gjenganger, men hva med å bytte ut tilbehøret med noe mer spennende
Reker, kamskjell og sopp

Reker, kamskjell og sopp

De spiser vi selvfølgelig med loff, majones eller aioli, og sitron. Brett til side og skrell av. vi elsker norske reker
Sommermat - reker!

Sommermat - reker!

Til slutt har du en fin majones. Her er mine oppskrifter på focaccia og aioli. Dagens tilbehør var focaccia, aioli, guacamole, dill, sitron og en deilig Petit chablis
Tapasbaren

Tapasbaren

Visp mens du heller gradvis resten av oljen i en tynn stråle til du har en tykk majones. Aïoli (Hvitløksmajones)