Melk til pensling. Fredagskos i dag blir reker, blåskjell og krabbeklør - og så loff. Jeg må innrømme at loff ikke er kvardagskost hos oss, her er regelen jo grovere dess bedre, men en liten utskeielse blir det i dag
Som matblogger har man for vane å eksperimentere med oppskrifter og tilbehør, men spør du rekefiskeren selv nytes rekene aller best med fersk loff og majones
Det er mer mat i en surdeigsloff,Du blir faktisk mett etter reker og loff. For det passet så godt til den koselige kvelden,med Gubbens ferdigpillede reker,aioli og litt svinefilèt
Til ett lite brød. Loff og reker er en stor favoritt blant mange i sommervarmen. Man kan helt fint unne seg en real rekemiddag med ekte loff, smør og majones en gang i blant, men noen ganger er det litt stas å kunne spise en slik middag på en litt sunnere måte også
I tillegg trenger man god loff eller brød, godt smør, sitron og masse dill. Dagens fangst ble ferske reker fra Tromsø, kokt kongekrabbe og kamskjell, klare til gratinering i ovn med kantareller, sennepsaus, cheddar og urter