Dagens middag fikk jeg inspirasjon til av et bilde på instagram, det var reker som var steikt med sesamfrø (foodnetwoerk), det så bare lekkert ut, så da minste jenten ville komme på middag ble det en enkel avgjørelse om hva det ble til middag i dag
Tilsett de marinerte fiskebitene og deretter reker, spinat og vannkastanjer i skiver. Grønn currysuppe med torsk og reker (4 porsjoner). 150 g reker, uten skall. 150 g reker, uten skall
Til dette passer alt fra reker og kamskjell til laks og kveite og torsk og skrei og gud vet hva. Ceviche, eller fisk og skalldyr marinert i lime eller sitron, er en utrolig enkel måte å få et velsmakende og fantastisk godt fiskemåltid på bordet på null komma niks
Når man bruker kokte, ferske reker så bare ha den i pannene for å gi dem en liten farge. Bruk derfor rå ferske reker, eller worst case rå frosne reker eller scampi
Digg, smakfull sammensetning av reker, mango og chili blandet med nudler og en hot saus. Skrell reker. Bland forsiktig sammen nudler, grønnsaker og reker
Vannameireker, kamskjell -og asiatiske smaker. Jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam. La reker og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
Hell soppen og store reker over/rundt fisken når den er ferdig marinert. Legg ris på en tallerken, legg på torsk, reker og sopp -og hell over marinaden fra formen
Vend i reker, dill og kaviar. 4 store marinerte sildefilet. 500 g reker, med skall. YARPP powered by AdBistroPowered by 4 store marinerte sildefilet. 500 g reker, med skall