Vi spiste lavkarbovennlige kyllingspyd, og ikke så lavkarbovennlig potetsalat. Alle disse ingrediensene trenger forsåvidt ikke noen oppskrift, men marinaden til kyllingen trenger det
Egentlig begynte det bare som en impulsmarinade av kyllling som jeg hadde liggende. Marinade til 4 kyllingfileter. Hakk opp 4 kyllingfileter i passende biter og la marinaden stå over natten i kjøleskap
Jeg brukte et ferdig glass med Tandoori marinade og penslet kyllingkjøttet før steking. Server kyllingspydene på nanbød med raita, frisk koriander, limebåter til å presse over og litt frisk mango chutney eller pickles
par timer ( med kylling i marinade). Marinade. Bland alle ingrediensene til marinaden. Marinade. Legg kyllingen i marinaden og sett i 2 timer i kjøleskapet
Finn fram en liten plastpose og ha i alle medaljongene og marinaden. Ta ut soyamedaljongene av posen, tørk lett av marinaden og kutt hver medaljong i to deler
Til slutt skviset jeg litt sitron over det hele som en slags marinade. Idag skal jeg på senvakt, og har ikke laget med meg noe spesielt spennende mat til den
Legg kyllingspydene oppå salaten og server med raita og mango chutney. Dette er en indisk kebabvariant med kyllingkjøtt i marinade av moste urter og krydder