Sausen er klar til å helles over kyllingformen. Denne kan tilberedes i god til -og oppbevares i kjøleskapet til den skal stekes, men da må du avkjøle sausen før du heller den over i kyllingen
(Så kan vi spare beretninger om mislykkede skiturer, mangel på planlegging og de endeløse blå posene fra IKEA med ren klesvask, som venter på å bli brettet, til en annen dag)
Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat tilmange
Thailandsk kyllingform – sunt, enkelt og uuuutrolig godt. Det er nå en gang sånn at hverdagen er travle for mange – og jeg forstår godt at man ikke klarer å rekke over alt til enhver tid
Server kyllingformen sammen med rømmedippen. På LCHF er vi ikke ute etter det magre, og vi er nødt til å tilsette litt fett når vi tar bort karbohydratene
Gratinert kyllingform HER. Det gleder meg så enormt at så mange får nytte og bruker oppskriftene eg poster, eg blir og heilt overvelda av alle positive tilbakemeldinger og kommentarer
Jeg har mange oppskrifter jeg vil dele med dere framover, blant annet pavlova med vaniljekrem og bær, bursdagskaken til mamma, sunn kyllingform og sjokoladecupcakes med sjokoladekrem
Den oppskrifta eg prøvde var ei enkel kyllingform med brystfiletar. Men den er kjempefin å lage når ein skal “fore” mange, som i ein bursdag eller til ein klubbkveld
Da tenkte jeg på den kyllingforma jeg lager her hjemme. Den kan godt oversettes fra kylling til lam. Hvor mye er ganske umulig å si, avhenger av hvor mange som skal spise, vil du ha mye kjøtt eller mye grønnsaker
tolv hvite middagsfat, tolv lyseblå middagsfat, et komplett kaffeservise, tolv suppeskåler, ti drikkeglass, diverse serviettringer, et vaffeljern og noen kyllingformede (