Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Han er utdannet konditor, men legger ut mange fine oppskrifter som alle kan få til. Deilig sjokoladekakemed søt krønsjy marengs, fylt med vaniljekrem, krem og friske bær
Det er derfor viktig at du følger med på kaken din når du tror steketiden går mot slutten. Egg holder seg lenge i romtemperatur så jeg har alltid en liten skål med et par egg liggende i vinduskarmen min
Akkurat som medkakebunnen er det best å ikke smake på den. Eggene skal være romtempererte, er de ikke det kan du jo legge dem på benken eller no og starte med nøttene og mandlene
Egentlig skal kaken deles i to og fylles med tykk vaniljekrem, men siden jeg har bakt kaken for å ha den til påske, har jeg valgt å servere vaniljekremen ved siden av denne gangen
Så mitt mantra for Mais mange feiringer var. Distribuer røren i små klatter jevt fordelt på kaken og stryk gjennom de med kniv til ønsket marmorering oppstår
Kaken ble toppet med en god sjokoladekrem lagd av. Jeg pynter ofte med friske bær, men denne gangen valgte jeg å prøve meg med litt forskjellig sukkerstæsj
Men du kan fint bruke denne kakebunnoppskriftenmed andre kremer og fyll også. Her har jeg lagd den veldig enkel og raskt med vaniljekrem, dekket med melkesjokoladekrem