Bruker du frosne bær bør du tine de før du skal lage tildesserten. legg knuste kjeks i bunnen, så et lag med krem og ostblandingen og tilslutt bærene på toppene
I dag hadde jeg overhode ikke tenkt til å prioritere blogging, men jeg måtte bare finne fram pc'n etter å ha laget en dessert som er noe av det bedre jeg har spist på lenge
her var det jammen mange gode tips. Er dere innom for inspirasjon til morgendagens kake eller dessert. )#sukkerfri #glutenfri #sukkerfrikaker #melkefri #matblogg #frabloggerne #suntsøtt #utensukker #lindastuhaug #oppskrift #morsdag #sukrin #sunnkake #sunndessert
Blend kesam og yoghurt naturell tilsett jordbærprotein pulver. Mange har litt (veldig) dårlig samvittighet nå etter påsken for at de har proppet i seg alt for mye godis og sjokkis
Rett ved én av de mange kanalene og med hvitvin i glasset. Desserten var fantastisk (sitronpai med marengs, krem og karamell) og utsikten og selskapet var over middels flott
Søte små glass egner seg perfekt til SÅ mangedesserter. ♥ Jeg er som kjent LITT glad i å pynte kakebordet, og hvorfor ikke gjøre det samme med desserten
Del vaniljestangen å skrap ut frøeneKok opp fløte, vanilje og sukker til sukkeret er oppløstTa fløten av varmenBløtlegg gelantinplatene i kaldt vannBland yoghurt og lime i fløten når den har blitt litt kaldereRør ut gelantinplateneFordel blaningen i en lav form med plastfolie i bunn
Legg igjen en kommentar der med navn på så mange venner du vil for å øke dine sjanser til å vinne. Før jeg reiste hjem til pappa, handlet jeg inn for å lage dessert for helgen