Da holder det faktisk med et kyllingbryst til to personer, og smaken er selvsagt mye bedre. Vi kom hjem fra påskeferie til ganske tomt kjøleskap og fant kyllingbrystet i fryseren, plukket grønnsaker som fortsatt var fine i kjøleskapet
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker. Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Det smaker godt til både lunsj og middag, kjøtt og fisk. Bacongrillet grønnsaker - Dette er velsmakende tilbehør som jeg fant oppskriften på i et dansk magasin
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sous vide med byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.