Jeg har vært raus medmangochutneyen, jeg hadde nemlig hjemmelaget veldig god chutney. Pisk fløten tul myk krem, ha i hvitløk som du river på garliccard/rivjernBland i mangochutney og chilisaus
Denne retten blir vegetarisk/vegansk om du bytter ut kyllingenmed tofu eller linser/grønnsaker, og enten dropper flyten eller bytter den ut medhavrefløte
Server med ris, raita, mangochutney og nanbrød. La det koke et par minutterog ha i fløte og rømme. Når det er godt blandet har du i kyllingen og marinaden
Særlig i retter medfløte- eller rømme/creme fraiche-baserte sauser passer det godt. Server kyllingrettenmed kokt ris, mangoskiver, korianderblader og ristede mandelflak
Tilsett fløte, pesto og mangochutney, la det koke opp og smak til med pepper og evt. Jeg klarte å motstå fristelsen til å steke litt lenger og litt lenger og litt lenger (jeg er så redd for å få ikke helt gjennomstekt kylling), og dermed ble kyllingen saftig og smaksrik
Deretter legger du oppi biter av quorn, kylling, svin (stek kjøttet på forhånd. Quornbiter i mangosaus med kokte grønnsaker, blomkålris og mango-paprika-salat