Pisk fløte, ha i Mango-Chutney, Curry-Paste og finhakka hvitløk. Kyllingkrydder. Brun kylling m/krydder. Ha kylling i langpanne, og ha krem-blandingen over
Bland fløten, tomatpuréen, tandoori pastaen, mangochutneyen og palmesukkeret sammen. Server med ris, mangochutney (prøv gjerne denne -hjemmelagte varianten-)
Prøv også med kylling, grønnsaker eller fisk. Mango og lime chutney er også en god sammensetning. Tilsett melk, fløte, den malte krydderblandingen og mandler
Hakket/knust hvitløk, chilipaste og karri kan du gjerne tilsette under vispingen, men chutneyen vender du inn i kremen helt til slutt med en slikkepott
Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri, mangochutney og sambal oelek. Her er en deilig kyllingrett med både mangochutney og chilipasta
mangochutney og sambal oelek. Visp fløten nesten stiv og bland inn finhakket hvitløk, karri,. Stek kyllingfiletene hele i smøret og del dem så i mindre biter
Marinert kylling. Ellers så finner du oppskrifter på mangochutney,raita og naan brød her. *Sviss tomatpurèn sammen med grønnsakene og tilsett deretter youghurten og fløten
brun kyllingen på medium-høy varme. Rør inn chutney og fløte/creme fraiche. La den småkoke i 4-6 min eller til kyllingen ikke er rosa lenger. 1 kyllingbryst. 1dsl mangochutney. 1dsl fløte eller creme fraiche