Tilsett gjerne mer karry om du ønsker det. Krydre med karry og sukker. Det finnesutalligevarianter av kyllingsuppe å finne, og kyllingsupper er blant minefavoritter
Jeg spisteKyllingiKarry, og desserten som har inbakt banan, friske bær og is. Lillemorreistetil Momo ( min mamma ) i dag etter skolen, så da dro jeg til Oslo
Stek kyllingstrimlenei kokos- eller olivenolje, til de får en gyllen overflate og la de avkjøles. Hvis du prøver en hjemmelaget karry går du aldritilbaketil den enkle ferdigblandingen fra butikkhyllen, prøv denne, alene sammen med kjæresten aller gode venner - en favoritt
Stek kyllingstrimlenei kokos- eller olivenolje, til de får en gyllen overflate og la de avkjøles. Hvis du prøver en hjemmelaget karry går du aldritilbaketil den enkle ferdigblandingen fra butikkhyllen, prøv denne, alene sammen med kjæresten aller gode venner - en favoritt
Dette er en enklere variant av den klassiskekyllingikarry gryta, men smaken er like god. Kok risen som angitt på pakkenDel kyllingenistrimlerGrovhakk løk og paprikaFinhakkingefær, hvitløk og chiliSurr løk og paprika på middels varme til løken er blank og mykTilsettkyllingen og øk varmen et par hakk og stek i et par minutterHaiingefær, hvitløk og chili og senk varmen tilmiddelsigjenTilsett alle krydderne og bland godt før du har i tomatpuré og yoghurtLa dette surre et par minutter før du sper på med vannSmak til med limesaft samt salt og pepper
Som skrevet tidligere er curry noe av det beste jeg vet, jeg har allerede lagt inn en oppskrift på kyllingsuppe med karry, men nå skal dere få oppskrift på kyllingi curry med kokkosmelk og andre herligheter
Smelt smør, tilsett løken rett før smøret blir nøttebrunt, ha oppi en teskje rød karry paste (du må gjerne ta to skjeer om du liker det litt eksta hot), visp dette sammen, tilsett stekesjyen, kokosmelken og kyllingkraften