Kyllingen i dag har fått følge av fersk god pasta, en smakfull saus, sopp og litt bacon, i tillegg puttet jeg i et par små osterester som gav god smak til sausen
En kyllinggryte med kraftig og god smak av krydder og appelsin. Del soppen i litt store biter og stek de raskt på stekepannen og ha de deretter i gryten sammen med løk og bacon
Ha sopp og kylling tilbake i pannen. Stek soppen i litt er olje til den er gylden. Det er viktig å bruke god kylling, selv bruker jeg gjerne Lovise eller Holthe gård sine
Jeg stekte i tillegg opp litt sopp og lagde en frisk salat av ruccola, sukkererter og paprika. I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester
Brun kylling (skinnet ned) med baconfettet og litt smør i samme gryten. Med sin fyldige rødvinsaus, karamellisert løk, brunet sopp og kylling gir maksimalt med smak rik med få klassiske ingredienser
Hemmeligheten er jo en bit Philadelphia smøreost inni kyllingen (Takk Kristine Weber) og dette gjorde det lille ekstra sammen med godt stekt bacon på utsiden