Med magert kjøtt, masse grønnsaker og heimelaga woksaus blir det en sunn & næringsrik middag. Er det dette du vanligvis bruker, kommer du garanert til å få en smaksopplevelse om du bytter fryste med ferske grønnsaker
Bunnen kan brukes til andre middagspaier om du vil ha i et annet fyll ved en annen anledning. I dag skal dere få oppskriften på en deilig vegansk pai som er perfekt til en lett middag eller lunch Den kan også tas med på piknik, eller i matpakken
Ingenting er som nybakte grove rundstykker. Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Etter eg lagde middagspaimedgrovbunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre er naturlig fritt for gluten, og må derfor blandes med andre kornarter for å oppnå et godt bakeresultat
Vi har laget grove vegetar pizzasnurrer med spinatblader og ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på pizzasnurrer
De kan være litt bløte i bunnen når de tas ut av formen, men vil "tørke" når de avkjøles på rist. Dette grovbrødetmed masse frø og havregryn ble så lett og smakfullt
Server med pålegg til frokst eller lunsj. I dag skal jeg vise dere en oppskrift på grove scones. Spray et muffinsbrett med formfett eller smør det med smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.