Ha på sausen, ha litt vann i sauseglasset, og rist med lokk på slik at du får all sausen med. Om du vil gjøre den billigere kan du gjerne erstatte en del av kyllingenmed grønnsaker
Smak til med revet parmesan, salt og pepper. Jeg hadde lyst til å lage noe nytt med pasta, så jeg fant fram noen ingredienser som jeg tenkte kunne passe
Kaka er rå og både raskogenkel å lage, men den bør stå ganske lenge kjølig før den stivner. #mat #kake #raw #vegansk #økologisk #sunn #helse #kosthold #nøttebunn #sjokoladekake #utensukker #glutenfri #utensteking #rask
Del kjøttet i biter og krydre med salt, pepper og timian. Dette er faktisk første gang jeg har laget en viltgryte, så du ser noe som mangler kom gjerne med tips
Det som er så genialt med denne er at du kan lage selve suppen klar dagen før, så er det bare å legge fiskestykkene i når du skal varme den, før servering, dagen derpå
- Finn frem en oppskrift på glasur eller krem som du er glad i og pynt kaken/muffinsen med denne. Husk at eggene skal være vispet litt før du har det opp i bollen med resten
I dag står det pølsegryte på menyen, veldig enkeltog godt. I går hadde vi for eksempel risotto, noe jeg ikke har lagd siden jeg gikk på barneskolen og hadde heimkunnskap
Varm opp en panne på svak varme med kokospalmesukkeret og de hakkede mandler og hasselnøttene(jeg bruker en blender/foodprosessor for å få veldig små biter)
Ta denne lunsjen som en inspirasjon og varier med favorittgrønnsaker og dressinger. En vegansk raw food lunsj som denne, eller middag om dere vil, er med på å gjøre hver dag mye sunnere
Lite visste denne kollegaen hvor sabla enkelt det er å lage denne deilige kaken. Knus kjeksen til fine smuler, jeg pleier å ha kjeksen i en plastpose og denge løs på dem med en kjevle
Fargerik, lun krydderurtesalat med saftige kyllingstrimler. Raskogenkel smuldrepai med røde plommer. Denne er rask å lage og utrolig enkelog så smaker den fantastisk godt i tillegg
I dag vil vi dele med dere en lavkarbo oppskrift på omelettrull. Blogg. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.