La det hele få koke rundt en halv times tid med lett omrøring et par ganger i løpet av koketiden. Det mest fascinerende med denne retten er at det smaker fårikål selv om man ikke bruker fårekjøtt, og spesielt om man bruker fårekjøttdeig
Tenkte derfor at jeg skulle dele Øysteins litt alternative oppskrift påfårikål med dere. For å få ekstra god smak på kjøttet har vi også øl over det og koker kjøttet på vann og øl
Ingrediensene avgir mye væske under koketiden så det blir mer enn nok væske. Fårikål er fårikål -og den blir like god om du koker den i vanlig kjele eller i en Crock-Pot, men en slowcooker gir deg muligheten til å spise fårikål til hverdagsmiddag selv om du er på jobb fra kl
Når koketiden er ute går den over på KEEP WARM og starter opptelling på klokken ♫. Jeg har tidligere lagt ut oppskrift påfårikål med chili og hvitløk, fårikål med lammelår og langtidskokt fårikål i Crock-Pot
På slutten av koketida har me gulerøter på toppen av fårikålen og koker poteter attåt. La fårikålen koke opp og trekke på låg varme til kjøtet er maurt
Tenkte derfor at jeg skulle dele Øysteins litt alternative oppskrift påfårikål med dere. For å få ekstra god smak på kjøttet har vi også øl over det og koker kjøttet på vann og øl