Når gryten så settes inni en varm ovn holder leiren all væske innesiden den er omringetav varme. Retten kan serveres som en gryte rett fra leirgryten, eller lages til enten gryterett eller som tallerkenservering med rotmos og nye grønnsaker
Etter to timeri ovnen tar du lammeskankene ut av formen. Ta fomen ut av ovnen, og snu skakene. Møre lammeskanker med grov rotmos, bakt eple og en enkel rødvinssaus
Minsvigerinne hadde med seg flere kg lammeskanker hjem til nord på påskeferie. Når du tar av lokket etter den lange trekketiden bader skankene i den mest velsmakende og gelatinrike kraft som kan tenkes
Lammeskanker er den nederste delen av låret på lammet. Ta de ferdigbrunede skankene ut av gryte. Får du ikke tak ilammeskanker, kan du bruke tykke skiver lammebog
Men dette var virkelig noe av det aller beste jeg har smakt. Honningglasert lammeskank med rødvinssaus, kantareller, råstekte grønnsaker, selleri- og potetpuré
Blir nå lansert avvingrossist og importør VCT Norway AS og Concha y Toro Norway AS. *Kilde. Smak avfriske grønne epler, syrlig grapefrukt og zest fra sitrusfrukter, et lite smørpreg ifinish
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.