2. På
toppen av kålen, liker jeg å strø et lag med mel på
3. Så
krydder.Salt og hel pepper. Er du som meg, og misliker å tygge eller spytte hele pepper, så bruk grovt kvernet pepper i stedet. Men husk pepper, det gir mye av smaken på en god Fårikål.
Får i kål. DEnglishversion press hereFor meg var dette en rett som måtte tilvennes, men i dag synes jeg den er kjempe god og jeg forsyner meg flere ganger
Først ut iserien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. Ingredienser. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd
Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktighvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt tilfårikål -og gjerne en littutradisjonellfårikål med masse smak
Fårikål på Linevis. ) Jeg avslører hemmelighetenmin. Middag. Ingen kommentarer. Ja i dag har jeg bursdag. Og siden jeg er så glad i dere som leser bloggen så deler jeg min enkle oppskrift med den lillehemmeligheten med dere
Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt tilfårikålkjøtt. Dette kjøttet inneholder ben og en god del fett, noe som gjør kjøttet saftig og smakfullt og
Fårikålens Venner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftedefåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
I dag er det fårikålens dag, den faller på siste torsdag i september, og jeg har fått skikkelig godt lammekjøtt fra Dalen kjøttvarer, for skal man lage fårikål må man ha skikkelig kjøtt
Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert tilmiddag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget tilvegetarismens gleder
Høsten er lammesesong i Norge, og en eller flere fårikål-middager hører med. Etter littfrisk høstluft og en fin tur i fjellet med vakkert landskap, var det godt å sette seg ned å spise god, tradisjonell mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.