Gni hvert kjøttstykke med salt slik saltet blir jevnt fordelt på kjøttet. Her har jeg laget den på tradisjonelt vis selv om jeg har synest at det virker spennende å prøve ut nye oppskrifter der man tilsetter hvitløk, chili og øl for å nevne noe, men det får jeg prøve ut senere
Her er mandagens oppskrift på middelhavsgryte medfårikålkjøtt. Tidligere i uken skrev jeg om hvor smakrikt fårikål kjøtt er og at det kan brukes til langt mer enn bare kål
Lammegryte medøl og fårikålkjøttNovemberEn av forrettene fra novembermenyen. Pita med kylling og kantarellOktoberMiddelhavsgryte medfårikålkjøtt var en av to innlegg på VG
’Fårikål uten får’ var en rett som ble trykket i Bergens Aftenblad. Den industrielle revolusjon kom til kjøkkenet med dypfryser, kjøleskap og komfyr til alle
Og den går glimrende sammen medfårikål. For ikke å snakke om fårikålen av nyslakta lam og får. Med sin dype, varme brunrøde farge, med sin frukt, fiken, dadler og krydder føles den som opplevelse i seg selv
Fårikålen er her. – Vi ser at flere bytter ut utenlandsk vin med norsk øl. «Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet, særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie
Der kan du også få kjøpt norske kjøttkaker, fårikål og andre norske retter, for dem som ønsker det. Sunny Hill er et populært hotell som ligger på Alanyaklippen med enestående utsikt over Kleopatrastranden
Denne gangen har jeg eksperimentert medøl i gryta - og det ble ei knakende god fårikål. Legg kjøtt og kål lagvis (kjøtt nederst med fettsiden ned) med salt og pepper mellom lagene