Følg med underveis, når oljen begynner å koke og kommer opp til overflaten, når fisken er gjennomkokt og tomatene og potetene begynner å få stekefarge, da er den nok klar
Fisken er nå klar for sluttilberedning, og må kokes forsiktig for ikke å falle fra hverandre. En legende sier at et lager med tørrfisk brant opp etter et lynnedslag
Bacaloen koker ikke tørr, tvert i mot. Den er skrevet av Sarah Dekke og inneholder mange oppskrifter basert på råvaretilgangen i norsk kystkultur, og selvsagt både klippfisk og tørrfisk
Jeg klarer rett og slett ikke å like smaken på klippfisk og tørrfisk. Posted by Torill Anita. Tweet. Jeg har prøvd å spise bacalao mange ganger, men må innrømme at det har blitt med forsøket
Kokevann til grønnsaker. kokt klippfisk, kylling, sardiner, tørrfisk eller tørrstekt bacon. Ha alle grønnsaker utenom rødbeter i kokende vann med salt ev
Med en far fra Lofoten er jeg oppvokst med tørrfisk som snacks. De siste årene er tørrfisk også blitt mer vanlig som middagsmat, og selges på mange restauranter som delikatesse