) Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking. Hei. Siden det er snart helg, tenkte jeg at jeg kunne presentere et forslag til en trerettersmiddag til dere med mange gode smaker
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Tørrfisk i form – så godt at dobbel porsjon er påkrevd. Hell på godt med olivenolje i et hjørne av formen, vend litt på formen slik at oljen fordeler seg over bunnen
- og i år er valentinsdagen på en lørdag, så da kan vi slå litt ekstra på 'stortromma'. Nederst på siden finner du en fremgangsmåte du kan følge, hvis du ønsker det
Fukt et kjøkkenhåndkle og legg det på benken. Bløt et rispapir og legg det på håndkleet, legg på litt mandelrøre og grønnsaker og rull sammen i henhold til anvisning på pakken
Matinteressen har vi søsknene arvet av far -så jeg må prøve og finne på noen spennende smaker,. Mange tror at vi matbloggere alltid lykkes på kjøkkenet, men det hender vi feiler også
Stek små tykke pannekaker (blinier) til de er lysebrune på begge sider. Om du heller eggerøren i en bolle mens den er varm og lar den kjøle ned i for eksempel kjøleskapet, vil den beholde formen når du velter den over på et fatet når du serverer den
En festmeny som smaker herlig og det er mye du kan gjøre ferdig på forhånd. Husk at å dele et måltid behøver slett ikke bety at man står på kjøkkenet i flere timer før og etter, det viktigste er å møtes og ha det hyggelig
Grilla tørrfisk hører Nord Norge til- selv om jeg har blitt servert det på Sicilia også. Så setter vi på den gamle plata med Pussycats og stykker fileten i porsjonstørrelser
Dersom du har egen tørrfisk er det utvanningstips lenger ned på innlegget. Du kan enten steke den rett på grillen eller ha den under grillelementet på stekeovnen
Jeg har laget et forslag på en treretters meny som dere kanskje kan servere i helgen. ) Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Denne uken er spesiell, for på fredag feirer vi Norges nasjonaldag og da må man jo servere noe godt. MandagKyllingvinger ala familien JenssenTirsdagFiskeburgerOnsdagBlomkålsuppeTorsdagPasta med sopp og skinkeFredag 17
Matbloggsentralen har en utfordring gående og med tanke på dagen, har jeg satt sammen denne menyen. Stek grønnkålen raskt på høy varme, så salte og pepre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.