Lutefisken avgir så mye væske under trekkingen at det ikke er nødvendig. Legg lutefiskskivene med skinnsiden ned i langpanne, dryss med salt, 1 ss pr. 1 kg lutefisk pr person. 1 ss salt pr kg lutefisk
Del lutefisken i porsjonsstykker og beregne to gode biter per person. Dekk formene med aluminiumsfolie og sett lutefisken i varm ovn, 180 grader, i ca. 3 kg lutefisk
Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Hvis du skal være helt sikker på og ha igjen ribbe til julefrokosten, beregner du 500 g per person
Tilslutt, og som nevnt tidligere, prøv deg også frem med noe av det andre tradisjonelle tilbehøret. Norskere julemat enn lutefisk finner du kanskje ikke
Lutefisk til middag i dag med godt tilbehør,. Legg så lutefisken med skinnsiden ned i en langpanne. 5 kg lutefisk. Strø salt på lutefisken og la fisken ligge med salt i 1 time. Bak lutefisken midt i stekeovnen til den er gjennomkokt, ca 40 minutter. 5 kg lutefisk
Tradisjonelle fastelavnsboller uten tilsatt sukker. 10. 02. 2015 kl. 20. 07 i. Bakst. 16 kommentarer. Hei. Alle bolleglade mennesker har vel full kontroll over hvilke dager man har en perfekt unnskyldning for å slenge sammen litt deilig gjærbakst
Beklager at dette har tatt noe tid, men årsaken er at jeg aldri selv har laget lutefisk, så jeg visste ikke sammenlikningsgrunnlaget fra tradisjonell ovn til dampovn
Lutefisk serveres med de beste potene du kan finne, bacon og erterstuing. Hva du nå enn velger som tilbehør – beregn ½ kg fisk pr person for lutefisk serveres minst to ganger
Jeg vokste opp med Lutefisk på lefse og Mjølkegryn til som middag på Juleaften. I dag har ribba overtatt i mitt hjem, men lutefisk er fortsatt en god julemiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.