Hvordan koke rogn oppskrifter

Stekt ørret med avokado og rogn

Stekt ørret med avokado og rogn

Dagens middagtips er stekt ørret med avokado og rogn. 400 gram norsk ørret i stykker avokado salt pepper sitron smør rogn 1/2 rødløk ris 4 poteter gresk yoghurt /rømme. Tips en venn 400 gram norsk ørret i stykker avokado salt pepper sitron smør rogn 1/2 rødløk ris 4 poteter gresk yoghurt /rømme
1 0
Høstdelikatessen krabbe

Høstdelikatessen krabbe

Her viser vi hvordan du koker, renser og serverer selvfanget krabbe. Deretter bar det rett hjem til krabbekokekjelen – og selvfølgelig krabbefest
26 0
Skreimølje

Skreimølje

Rogna tar lengt tid å koke.  sett kokeplaten på lav styrke,.  Mølje, skreimølje, torsk, lever og rogn. Kok potet (den tar ca like lang tid å koke som rogna)
9 0
Tid for rognebær

Tid for rognebær

Den søte, litt bitre smaken en gele eller et syltetøy av rognebær og epler eller pærer gir, løfter haresteken, reinsdyrgryten eller rypefiletene til nye høyder
6 0
Urtebakt skrei

Urtebakt skrei

Dei skal berre koke i eitt par minutt. For meg er det ikkje så nøye med lever og rogn, men dei store, flotte skreifiletane er fantastiske å lage gode rettar med
6 0