Fantastiske desserter, og retter med kalvebrissel, torsk oghummer med urter og sauser ukjente for oss, trøfler og kokte egg som moses før de brukes osv
En perfekt risotto er ikke en enkel affære men det gjelder og få teknikken inn i hendene etter gjenntatte forsøk, det er heller ikke en fasit på hvor mye kraft/væske risottoen trenger, det har med absorberingseven på risen du bruker og gjøre og hvor kraftig det koker
En av favorittrettene er hummer naturell… eller som her, Kongekrabbe. Server med opprevet kokt kongekrabbeskulder i risonien og legg resten av krabben på toppen
Blåskjell dampet i hvitvin eller Mojito, lager suppe av kokekraftenog serverer noen blåskjell oppi suppa og resten ved siden av sammen med en stor bolle ferske reker – som tilbehør velger jeg fransk landbrød (nystekt så klart), et ferskt Foccaciabrød overstrødd med soltørka tomater og Flaksalt, alli olli (hvitløksmajones, majonesen lager jeg selv med en god olivenolje), en moden Brie og selvsagt en frisk hvitvin