500 g indrefilet av svin. til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet av svin
Når kjernetemperaturen er nådd tas formen ut, legg over en aluminiumsfolie noen minutter før du løfter ut fileten og skjærer den i cm-tykke skiver – legg tilbake i formen og server – sørg for ei skje for å få med krafta når du forsyner deg
Ha marinaden sammen med svinefileten i en plastpose og masser marinaden forsiktig rundt kjøttet. hønsebuljong)1 spiseskje crème fraicheSalt og pepperOlivenolje til steking-----------------1 hel indrefilet av svin2 spiseskjeer olivenolje1 spiseskje soyasaus1 spiseskje frisk rosmarin, finhakketPepper1 fedd hvitløk, finhakket1/2 teskje tørket chiliSlik gjør du det. Kjernetemperaturen skal være 68 grader
Indrefilet av svin. Røkt svinekam. Storfekjøtt biff, indrefilet og ytrefilet. Kjernetemperaturen øker med 4% av steketemperaturen. lammelår på 160 grader og skal ha 70 grader i kjernetemperatur,. kjernetemperaturen stige til 70 i løpet av de 20 minuttene. 70 grader i kjernetemperatur,
Jeg hadde kjøpt ytrefilet av svin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best. Og siden det nå er et nytt år, med nye muligheter, prøvde jeg meg frem med svin, kremost og parmaskinke
Helstekt ytrefilet av svin. Ta hyssingen av svinesteken og kutt det i passe tykke skiver. 800 g indrefilet av svin. Ha kjøttet i en ildfastform og stek det på 180 grader til det har en kjernetemperatur på 65 grader, bruk steketermometer. 4 personer 800 g indrefilet av svin
Grillet svinefilet. Skjær svinefileten slik at den «åpner» seg og får en bred rektangulær form. · 1 hel indrefilet av svin. Bruk steketermometer til å følge med, da den er ferdig på 68-70 grader kjernetemperatur. 1 hel indrefilet av svin
Dei fleste kastar seg over indrefileten frå grisen i kjøle- eller frysedisken. Finner du fram ein ytre filet frå svinet, parer den med litt asiatiske smakar, og lar den godgjere seg steikeomnen på låg varme, kan du til og med nyte fridagen og la tida hjelpe deg
Skulle lage middag til mamma kom hjem fra jobb en dag, og fikk beskjed om å bruke opp en svinindrefilet og noen grønnsaker i kjøleskapet, så da ble dette resultatet
Krydre svinefileten godt på alle sider og pensle den lett med olje. ca 350 g indrefilet av svin (vi hadde en på litt over 700 g som vi brukte halvparten av). Jeg grillet fileten i ca 20 minutter og klemte på den for å sjekke at den var ferdigstekt, men tiden kan variere veldig fra grill til grill (du kan eventuelt bruke et steketermometer for å sjekke kjernetemperaturen, den skal være 58 grader). ) ca 350 g indrefilet av svin