Marengskan smaksettes med essenser, men man kan også drysse over kakao, lakrispulver, kakepynt etc. Kommer det bittelitegrann eggeplomme ieggehvitene, kan det være nok til at du ikke lykkes med marengsen
♥ Kaken kanfint lages dagen iforveien og ståikjøleskapetovernatten for å stivne. Den tåler å ståkjøligi et par dager, men er etter minmeningikke så fin å fryse siden fromasjen da kan korne seg og bærlokket blir rennende når det tiner
Pass på å la det være marengs på kanten, for kremen renner littutover. Jeg vet ikke helt hvorfor kaken heter det, men kanskjefordi krem, masse frukt og bær har krasjet sammen oppå en marengsbunn
- Når sitronkremen har stivnetkan du legge på marengslokket. Dersom deigen er for klissetetil å forme, tilsettlitt mer mel til du kan forme deigentil en klump
Du kan sprøyte kremen på kaken slik du ønsker, jeg valgte diagonalestriper denne gangen. Tilsettmelis og piskforsiktig sammen så du får en luftigmarengs