Til bunnen blander du sammenmandler og melis før du tilsetter. De tiner på et blunk, så det er veldig lettvint å forsyne seg av disse kanskje litt for ofte
Jeg harmange ønsker for dagen - blantannetat vi sammenkan hjelpe hverandre å bli flinkere. For dette er en helt fantastisk god kakefra Oppskriften på SarahBernhardt i langpanne finner du her
Jeg har ikke tatt meg bryet med å lage bunnene selv, for jeg synes det er veldig godt med ferdig kransekakemasse, og dessuten har jeg ikke skikkelig kvern til å malemandlene med
Mandelbunn. Sjokoladekrem. Bland i melis og maltemandler. Rør i smeltet sjokolade. Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledtplate med god avstand i mellom
Eller jeg får vel si det varandre typer juleforberedelser. SarahBernhardkan du vel i grunn spise hele året, men av en eller annen grunn forbinder jeg dem med jul
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.