Lav steketemperatur gir lang steketid men veldig saftig kjøtt. Det var søndag ettermiddag, og kalkunfileten var kommet ut av ovnen, opp på tallerkenen og inn i munnen, akkurat der den skulle være
Kalkunkjøttet deler jeg opp i mindre biter, slik at steketiden reduseres med noen minutter. Kalkunfilet med gul ris og asparges Print Forberedelse 10 Minutter Koke-/steketid 15 Minutter Total tid 25 Minutter Av. 2 Ingredienser 2-4 kalkunfilet 4-5 asparges 120 gram ris (f. Skjær cherrytomat eller vanlig tomat i biter, og hiv inn i ovnen på kjøttet når det er igjen 1-2 minutter av steketiden. 2-4 kalkunfilet 4-5 asparges. Skjær cherrytomat eller vanlig tomat i biter, og hiv inn i ovnen på kjøttet når det er igjen 1-2 minutter av steketiden
Legg en skive av et kjøttpålegg i hver av muffins formene (krydret kalkunfilet anbefales). Steketid. Våkna opp etter første gode søvnen på lenge til solskinn og fridag og fredag
Kalkunburgeren er egentlig en marinert kalkunfilet som de har som go´helg-tilbud av og til på kiwi. Forskjellige ovner vil trenge forskjellig steketid, men pass bare på at den blir stekt helt igjennom