Kalkunfilét med gul ris og asparges
Renere helse - god helse i fokus
Renere helse - god helse i fokus
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 Minutter Koke
  • 15 Minutter Total tid
  • 25 Minutter Av
  • 2-4 kalkunfilet 4-5 asparges
  • 120 gram ris (f.eks en boil-in-bag basmati) smør krydder (oliven og tomat) Instruksjoner Skjær kalkunen i passende biter, og krydre godt med ønsket krydder. Legg i en ildfast form. Sett i forvarmet ovn på 200 grader, og stek i ca 13-15 minutter Legg gjerne på oliven ved siden av kjøttet. Smelt en klatt smør i en kjele på middels varme, og tilsett ris og krydder. Bland godt i 30 sekunder mens varmen er på. Tilsett vann, og kok opp. Skru så ned varmen og la det putre så lenge det står på pakken. Bruk lokk. Legg asparges på risen når det er igjen 5-6 minutter av koketiden. Husk lokk. Skjær cherrytomat eller vanlig tomat i biter, og hiv inn i ovnen på kjøttet når det er igjen 1-2 minutter av steketiden. 3.2.2646
  •  
  • Se også

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.