maikakemed rødt og blått sukkerbrød, fylt med krem, kesam og friske bær. maikake. maiogså. mai. Dette er en høy kremkake laget med to sukkerbrød, jeg har laget en bunn farget med rød konditorfarge og en bunn ble farget blå (se lenger nede på siden hvordan det ble)
Maikake bordet for både små og store, det kan jeg garantere. Ha deretter i maizenna blandingen. Bruk en slikkepott og bre marengsen rundt kaken, det gjør ingenting om det ikke blir så fint med en gang
Ha mykt smør sammen med resten av ingrediensene og pisk kraftig til det blir en luftig krem. Så derfor henter jeg inspirasjon fra andre som pynter kaker, og pynter kake på en ekstremt enkel måte
Dette er oppskrift på en kake som man kan røre i sammen på veldig kort tid, og som er kjempe god. Finn frem en ildfastform og dekk hele bunnen med vaniljekrem
Denne sjokoladekaken er en hverdagskake proteinberiket med proteinpulver. Den kan lages melkefri ved å bruke melkefritt proteinpulver og plantebasert yoghurt, og nøttefri ved å pynte med noe annet enn mandler
Så er det bare å bre fyllet utover kakenog vil du gjøre som svigermor, så deler du kaken i to og legger et lag av det nydelige fyllet inn i kaken før du dekker det hele med resten av fyllet
Del kakerøren i to forskjellige boller og vend inn konditorfarge til du blir fornøyd mednyansen. Ha et nytt bakepapir i bunnen av springformen, smør den igjen og ha i den andre kakerøren
Og ikke minst at så mange nye lesere stadig finner veien til Et kjøkken i Istanbul. Dette var de fem mest besøkte nye innleggene i mai måned, som vanlig unntatt samleinnleggene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.