Bruke opp rester av eggeplomme kake oppskrifter

Saftig Sjokoladekakefavoritt

Saftig Sjokoladekakefavoritt

Men du kan fint bruke denne kakebunnoppskriften med andre kremer og fyll også. Pisk eventuelt opp resten av kremfløten og pynt kaken med sprøytet krem
Baileys Chocolat Luxe Mousse Cake

Baileys Chocolat Luxe Mousse Cake

Hei, jeg har nettopp bakt moussekaken (hadde ikke den nye, og måtte således bruke vanlig Baileys - håper det er ok, det også
Kvæfjordkake (verdens beste)

Kvæfjordkake (verdens beste)

Bruker du en håndmikser, rør litt rundt mens du pisker, slik at du ikke lager smør i midten, mens fløten på sidene er upisket
TRELAGS ISKAKE

TRELAGS ISKAKE

Jeg brukte en brødform, men du kan også bruke en rund form. Iskaken kan oppbevares godt over en uke i fryseren, men husk at du må ta en ut og la den tine cirka en halv time på kjøkkenbenken før den nytes
Bryllupskake

Bryllupskake

(Den siste femdelen brukes til å stryke på kakenestopp og sider til slutt). Kakenes kanter og topper strykes glatte med den siste resten av trøffelkrem og fungerer som lim for marsipanen
4 sunnere favoritter til 17.mai

4 sunnere favoritter til 17.mai

Mos fryste bananbiter med fibersirup og glovarmt vann (jeg brukerstavmikser) til du får en softiskonsistens, smør oppå bunnen
Snickersrullekake

Snickersrullekake

Mitt tips er å bruke bakepapiret til å hjelpe til med rullingen. Pakk rullekaken ut av bakepapiret, og plasser oppå en bakerist (slik at overflødig karamell og sjokolade har et sted å renne av)
Sjokolademousse

Sjokolademousse

For best mulig resultat så anbefaler jeg å bruke sjokolade av god kvalitet. Små eggeplommer kan imildertid skli gjennom - men i baking bruker man som regel alltid egg i størrelse L
Ukas oppskrift

Ukas oppskrift

Resterav marsipan er fin å lage roser av. Pisk resten av fløten til krem og ha på ¾ av kremen på kaken
Hemmelig Suksess

Hemmelig Suksess

Får du for mye, kan jo dette spises sammen med resterav blåbær og jordbær (hvis du ikke brukeropp alt), eller du kan selvfølgelig redusere mengden