Jeg vet jo hvor mye dere setter pris på disse godsakene som er bakt uten helsekostprodukter. Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være
Og så synes jeg at det var veldig smart å lage det i en langpanne istedenfor sånne små kaker. Jeg serverte noen biter med Sarah Bernhardt, og i tillegg bakte jeg en kjempegod oreokake
mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og i skrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
bær, i paier, i kaker osv. For et par dager siden bakte jeg sunne og sukkerfrie skoleboller. Porsjonen med vaniljekrem er nok til dobbel porsjon boller + litt smaking (den er veldig god)
«Har du baktjulekaker NÅ». Kjeks holder jo også mye lengre enn kaker, så da klarer jeg la de stå. Jeg fortsetter sitronfesten med disse deilige sitronkjeksene
Røren har en konsistens som tykk vaffelrøre eller kakerøre. Har du bakt noe med melkemasse før. Idag skal du få oppskriften på en slags sjokoladekake bakt i brødform
Noen som har bakt. Håper dere alle har hatt en fantastisk fin helg, med masse sol. Så er det bare å skjære opp i ønsket str på bitene,sette dem litt i kjøleskapet og nyyyte
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Til slutt røres den stivpiskede eggehviten forsiktig i kakerøren. Jeg har tidligere bakt rullekake hvor jeg bruker en hvit sjokoladekrem, og dette hadde jeg lyst til å gjøre nå også