Smakfull og superkjapp gryte å lage, min type «fast food». Til 2 porsjoner treng du. 400 gr kylling/kalkunkjøttdeig*, 1 boks Mutti tomater**, 1 boks bønner, kvitløkspepper, rosmarin, trøffelsalt/salt og 300-400 gr rosenkål
Eg brukar å varme litt mjølk i ei gryte, og så ha i stappa og røre den glatt. I dag får du oppskrift på ein meir avansert italiensk variant av potetmos, med urter, parmesan, kvitlauk og olivenolje
Finn fram en støpejernsgryte eller en panne med høye kanter og ha i olivenolje. I Italia heter denne retten for Pasta e fagioli og man finner den som regel på alle tradisjonelle restauranter som serverer italiensk mat
Begynn med å kutte opp bacon, løk og hvitløk, ha litt olje i en tykkbunnet kasserolle eller en jerngryte og stek bacon lett brunt, tilsett løken og hvitløken, la alt surre på middels varme til løken begynner å få farge
Ha den i ei lita gryte, og rør inn raud pesto. Italia er mitt favorittland når det gjeld mat. Frankrike er fint, og kokkane og smakane er i verdstoppen, men italienarane gjer ting så enkelt, og får mykje ut av lite
#høst #oksekjøtt #bacon #tomat #pasta #italiensk #parmesan #salat #brød #søndagsmiddag #oppskrift. Nå er vi på høstferie i Spania, og siden været er litt ruskete her også passet det godt å lage denne deilige høstgryten
Varm olje i ei stekepanne eller ei gryte. Etter å ha leita igjennom en haug med gamle oppskrifter fant jeg igjen en nydelig rett vi lagde på et italiensk kokkekunst for en 7-årstid siden
noe fra Montalcino-området til denne oppskriften som har en italiensk twist. Stek dette i litt olivenolje på svak varme i en gryte til grønnsakene blir lett gyldne