Hva er vel bedre enn hjemmelaget mat. Jeg simpelthen elsker italiensksalat. Jeg vil heller ikke ha salaten for syrlig, så jeg er i utgangspunktet forsiktig med eple/eddik/sylteagurk/sitron
Om du ønsker helt sukkerfri påleggssalat må du bruke hjemmelaget majones. Det er uansett ingen i Italia som vet hva italiensksalat er, men rosmarinen gjør den faktisk en smule mer italiensk
Grovmal svinekjøttet to ganger i kjøttkvern. La løk, hvitløk, fenikkelfrø og finhakket fenikkel surre i stekepannen til det er mykt og mal det sammen med kjøtt og urter
GA_googleAddAttr("Tag", "salat"). Skogens gull i italiensk stjernelag skinner i septembersolen. Italiensk arborioris, norsk skogsopp og fransk vermouth
Pesto er en italiensk saus. Jeg er veldig glad i pesto på pasta, men den kan også fint brukes som dip til godt brød, eller hva med dressing til en god salat
Formretten smaker kjempegodt med en grønn salat til, og med foccaciabrød og pesto. Denne italienske retten – Aubergine parmigiana – bestilte jeg på en italiensk restaurant her for en tid tilbake
Idag hadde jeg fri, og fikk det plutselig for meg at jeg ville lage hjemmelaget hamburger. salat. Jeg brukte salat, løk i ringer, tomat i skiver, og drislet over litt olivenolje og litt balsamicoeddik
Server med god fargerik frisk salat. 2 fedd hvitløk1 ss hjemmelagetitaliensk krydderlanging (Oppskrift finner du her)Revet Jarlsbergost på toppen(Bildet viser 2 pk kjøttdeig, vi brukte bare en pakke)Framgangsmåte
Jeg liker personlig ikke smaken av kaldpresset raps- eller solsikkeolje, men kaldpresset olivenolje elsker jeg- i alt annet enn nettopp hjemmelaget majones