Tahummeren opp og legg den i isvann, så kokingen stopper. Ta vare på korallen. Skum av regelmessig. Ha den levende hummeren i kokende vann og la den koke i fem minutter
STUDIO by Miraval er en mer umiddelbar og tilgjengelig rosévin med et lett saltaktig preg som kan nippes til på stranda, i hagen og der man ellers måtte nyte livet, sier Matthieu Perrin
Hvordan reparere en aioli som har skilt seg. Hyttelivet har tatt over hverdagen, og da går det gjerne utover bloggingen, ikke fordi jeg er lei å blogge men for at mobilnettet her på hytta er så som så
I fjor lurte mamma han med til Kreta i oktober, hvordan hun klarte det skjønner jeg ikke, men jeg tror det nok blir første og siste gang Ulf mister første settedag i fiske
En opplevelse alle skulle unne seg iallfall en gang i livet. Tørr og en halvtørr Vouvray med sin milde sødme, paret med kamskjell og hummer, kan man aldri få nok av