Grillhummeren noen minutter under grilleniovnen. Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianterslik som denne med grillethummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Hummerenmarinerte jeg med salvie og rosépepper og grilletiovnen. Dette er både den mest skånsomme metoden for hummeren og den metoden som gir det saftigste resultatet
Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitterigjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon og hummer
Rør tilslutt kjøttet inni sausen, fyll hummerskjellene, strø over parmesan, og gratineriovn. et par hummer, noen hjerteskjell tilspisepynt, en sitron, en bunt asparges og en baguette
Brosme har en smak som minner om hummer. Sidenfiskekjøttet er så fast kan brosme lett legges på grillen, bakes iovnen eller tilberedesi små stykker på woken
Her kommer ett forslag fra meg - med hummer, andebryst og hvit sjokolade ♥. Denne menyen kan du selvfølgelig servere på alle årstider, sommer som vinter -smaker like godt 'støtt'