NÅ skal dere få den helt perfekte oppskriften for ribbe, og det beste er jo at man ikke trenger noe annet utstyr enn det man normalt har på et kjøkken, trenger ikke en fancy ribbeform og en ribberist osv, denne oppskriften er rett og slett super enkelt og utfallet blir perfekt om man følger den rett(selvfølgelig, man kan være uheldig å få en dåli ribbe som blir seig og tørr uansett hvordanman gjør det, men det forekommer skjeldent har jeg hørt)
Den er laget av kokosekstrakt og er sukkerfri. Det er faktisk mye brukt i det asiatiske kjøkken, på mange forskjellige måter, avhengig av hvilket land du er i
Dette er hvordan de når høye temperaturer. Man MÅ ikke røyke maten, selv om man har en BBQ/smoker, det går helt fint å lage mat uten å tilsette røykemedium
Surkål Rødkål Medisterkaker Roasted potatoes Ristede rosenkål med valnøtter og lynghonning Skysaus RibbeBåde medisterkakene, surkålen og rødkålen har jeg laget på forhånd slik at tiden jeg bruker på kjøkkenet på julaften bare skal være for kosens skyld
Dette er hvordan de når høye temperaturer. Man MÅ ikke røyke maten, selv om man har en BBQ/smoker, det går helt fint å lage mat uten å tilsette røykemedium