Juleribbe. Jeg har brukt tynnribbe/midtribbe denne gangen. Evnt bruk en ribberist. Jeg har stekt så mye ribbe før/i Julen 2014. godt innpakket i kjøleskapet i 2-3 dager. Hell oppi 2-3dl vann (vann opp til svoren). Damp på over-og undervarme i 230 grader i 45 minutter midt i ovnen. Sett opp temperaturen til 225c de siste 20-30 minuttene
Det har ikke vært enkelt å velge blant alle søtsakene, men finalistene skilte seg alle ut med kvalitet på både oppskrift, smak og idé, forteller Ina-Janine Johnsen fra Matbloggsentralen
Til tilbereding av ribben har jeg tatt tips fra Arne, og hentet noen fra Bård Greni. Her er hvordan jeg lager min ribbe med sprø svor, og en liten vri med noen godsaker i langpannen
Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Vi har alltid fått høre at Kiosken på Nesset har Norges beste softis. Jeg må innrømme at jeg etter jeg ble voksen såvidt har vurdert om ikke det kan være selve nostalgien som gjør at dette fortsatt er Norges beste softis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.