Du kan lageribbene ferdige (fram til grillinga), lage sausen og kutte opp og krydre grønsakene. Om det er laks, gris, okse eller torsk, det å få beinfri råvare som det går fort å lage til er det enklaste
Røyken gir smak, farge, og hjelper til i nedbryting av bindevev (kollagen) og fett. Man MÅ ikke røyke maten, selv om man har en BBQ/smoker, det går helt fint å lage mat uten å tilsette røykemedium
Har med hell laget pulled pork med spareribs før. Tenkte det var på tide å lage en rub selv, så jeg tok en titt i "Far lukter svidd", en bok av Grillkongen Craig
Røyken gir smak, farge, og hjelper til i nedbryting av bindevev (kollagen) og fett. Man MÅ ikke røyke maten, selv om man har en BBQ/smoker, det går helt fint å lage mat uten å tilsette røykemedium
Dei kan du lagespareribsav. Det du treng av ribba for å lage ditt eige bacon er sjølve tynnribba, men du kan sjølvsagt bruke resten av familieribba til bacon og