Hvorlenge har mennesket hatt så lett tilgang på mat som vi har i vesten nå. Men hvorfor er det så mange som sliter med å få i seg nok av grønnsakene og fruktene
Hvorlenge har mennesket hatt så lett tilgang på mat som vi har i vesten nå. Frosne grønnsaker - rosenkål, gulrot, mais, grønne erter med en klatt pesto
Hvorlenge klippfisken skal ligge i vann, avhenger av hvor tykk den er, ett døgn for hver cm. Kok opp vann med litt salt, ha i frosneerter, og tøm av vannet når ertene koker
til 4 personer 800g plomme av skrei 1/2 sitron pepper salt Bruk det du vil av fisk, så lenge den er fersk og fin. 10 minutter, avhengig av hvor tykk fileten er. ertemos 2 sjalottløk 3 fedd hvitløk 100g røros smør 400 g frosneerter sitronsaft olivenolje 2 dl fløte estragon kjørvel pepper salt Finhakk løken, smelt smøret i en panne på medium varme. Ha i ertene, fløten, og la det koke i 4-5 minutter. 400 g frosneerter
Hvorlenge har mennesket hatt så lett tilgang på mat som vi har i vesten nå. Men hvorfor er det så mange som sliter med å få i seg nok av grønnsakene og fruktene
Hvorlenge har mennesket hatt så lett tilgang på mat som vi har i vesten nå. Frosne grønnsaker - rosenkål, gulrot, mais, grønne erter med en klatt pesto