i farge, og kan smaksette hva som helst, også fiskesuppe, pinnekjøtt og. De siste restene av kraft kan du klemme ut av sileklede i en egen gryte og bruketil jevnede retter
Så hva skulle grunnen være til å drasse med seg ei stor hel høne hjem fra butikken (jeg humret godt for meg selv der jeg gikk med “Gullhøna” fra Prior i handleposen, den var så stor at jegtil dags dato ikker har turt å sjekke hva den var “laget” av, langt mindre hvor den har vokst opp)
Her må du bruke smakssansene og se hva du syntes er best. And kan være lyserosa, men ikke rødt. Til sausen brukerjegkyllingkraft fra jacobs utvalgte (Kjøpes på Jacobs i Oslo, eller Meny) og appelsinjuice
, til ca halv pris av hva de koster i Norge. En god rett kan ikke gjentas for ofte. Her kommer min variant av en kjempedeilig "alt-i-ett-form" som jeg fant på Trines matblogg
Her må du bruke smakssansene og se hva du syntes er best. And kan være lyserosa, men ikke rødt. Når det er nesten smeltet, siler jeg kraften fra den andre kjelen over i den varme sukkerblandingen og rører hele tiden
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Så hva gjør man da. Jeg liker at det er litt futt i denne suppen, men er du ikke så glad i sterk mat kan du bruke lite eller til og med droppe det helt
Og hva hjelper egentlig mot sykdom. Jeg har for øvrig også tatt hensyn til at du kanskje må lage den selv, i tilfelle du ikke har noen som synes nok synd på deg til å kokkelere
Prøv deg fram, så finner du ut hva du foretrekker selv. Jeg har også stort sett kjøpt ferdige posesupper tidligere, og spist disse uten å tenke på at det kanskje ikke er så bra
Høna ble med hjem uten at jeg helt hadde tenkt over hvajeg kunne bruke den til. Lørdag ettermiddag hang jeg over frysedisken på Meny og lurte på hvajeg kunne diske opp med til middag
Har du ferske urter kan du ha oppi hva du har for hånden. Det er meningen at suppen skal være litt sterk, men det er samtidig opp til deg og hva du ønsker
Det er søndag og hva egner seg bedre enn å invitere familien til svinefest. Jeg lager alltid pureer i trykkokeren, men dette kan også gjøres med å koke dem møre