Kremet kylling- og chorizoform med butterdeiglokk
Kokebloggen
Kokebloggen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g kyllingbrystfilet, i biter
  • 4 plater butterdeig (nok til å dekke formen)
  • 100 g chorizo, speket, i biter
  • 100 g spinat, grovskjært
  • 5 vårløk, delt i biter
  • 3 dl kyllingkraft
  • 2 ss cremé fraîche
  • 2 ss hvetemel
  • 1 eggeplomme
  • salt og pepper
  • olje til steking
  • litt hvetemel
  • 300 g edamamebønner (soyabønner)
  • 1 fennikel,medium , tynne skiver
  • 1 dl kyllingkraft
  • 2 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 400 g søtpoteter, store biter
  • 150 g bacon, i terninger
  • 2 ss smør
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.