Skive med rødbetsalat, ribberull, purreringer og cherrytomat. Dette proteinbrødet erlagetav. Har mest baka og styra for ungenes del til juetider, og laget litt ekstra god mat i romjula og nyttårsaften
Hva dette året vil bringe er vanskelig å si, men det passerte året har vært meget bra. Blings med fiskekaker, gulrot, stekt løk og remuladeSandwich med kylling og tomatpestoPita med kylling og kantarellSandwich med reker, ingefær, agurk og reddikBringefriskClub sandwichKjøttfri blingsNybakt brød med ekte smørKjøttkaker og rødbeterTomat og mozzarellaRibberull og surkålSylte og grov sennepRibbeblings med rødkål og rosenkålSmørbrød med grov leverposteiBurgerblingsEllers har det jo blitt en god del andre innlegg som remses under
Hva synes dere. ℘ Ribberull og andre jule-relaterte pålegg har funnet veien til søndagens frokostbord. ℘ Spotify blir bombadertavjulesanger i feeden, og man tar selv i bruk julelista man followereller har laget selv
De fleste har fått med seg nå at pepperkaker og blåskimmelost er en fantastisk bra kombo, men hvaskjer når du stekerpepperkakedeigen sammen med blåskimmelost og nøtter
Disse er så gode at de forsvinner uansett når de serveresellerhva de serveres med Reshmi betyr fløyel og denne oppskriften er såre enkel, dersom jeg kan bruke det uttrykket
Ofte når man får inspirasjon gjelder det å "tage hva man haver" som det heter. Her kan man også bytte ut baconet med spekeskinke, ribberulleller annet salt kjøtt
Det er ganske spennende å se hvadereliker best på bloggen. For første gang har jeg lagetribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat