2012 - hva bringer det nye året?
Hanne's livsstilsblogg
Hanne's livsstilsblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 stk, en foran midt mellom puppene og 2 på øvre rygg og en på korsryggen, og fikk beskjed om å ta det med ro med ingen trening fordi stingene kunne sprette opp og få kjempestygge arr..... Så satt jeg der da, rolig tilværelse og alt bare klabbet på seg... så kom influensan, deretter jula og fortsatt syk og dårlig energi og ikke klart å ladet batteriene enda... Å jeg VET at det ikke bare er jeg som sitter sånn på denne tia av året, men folk holder som regel kjeft om det, fordi det er vanskelig å sette fingeren på hva som egentlig er galt..... Man bare enkelt og greit ikke fungerer som man skal...Så nå ser jeg virkelig fram mot lysere tider.. Februar pleier å være en god måned, sola kommer sånn smått i forsmak til marsmåneden.. snø og sol er gledelig, da kommer energien strømmende på. Ut å gå tur i sola med iskald pust og frostrøyk, godt påkledd og folk smiler generelt mere så snart sola titter frem :)
  • 8 egg
  • 3 ss olje
  • 1 boks mager kesam
  • 120 g kruskakli
  • 90 g solsikkekjerner
  • 100 g sesamfrø
  • 8 ss linfrø
  • 3 ss bakepulver
  • 180 grader i 55 minutt.. Oppskriften jeg har lagt ut tidligere i bloggen er halvert, bortsett fra oljemengden, men jeg pleier å bake denne her for å få høyere brød. Etter det er avkjølt skjærer jeg det opp i skiver og fryser det ned porsjonsvis... Fin måte å få ferskt brød på til hvert måltid. Brødet er holdtbart i kjøleskapet i noen dager, men aller best helt ferskt ;)
  • 1 Skive med majones, egg, laks og sylteagurk.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.