Når jeg startet eventyret HeleNorgeBaker så var målet mitt å komme halvveis. Jeg er jo virkelig en amatørbaker i forhold til de to andre jeg står i finalen med som har mye mer erfaring innenfor faget
Makroner har blitt veldig populært her i Norge de siste årene. Det er viktig å følge oppskriften nøye når man baker makroner, her skal man være pinlig nøyaktig på vekt, samt konsistensen på røren
I kveld var det duket for det store cupcake-slaget på HeleNorgeBaker, og siden jeg ikke er med lenger kommer de tre cupcakes-variantene jeg skulle bake her
Har lenge tenkt at jeg skulle bake denne kaken som ble kåret til den beste ostekaken under HeleNorgeBaker, det var Anne Kats kake så all honnør til henne
Oppskriften er stjålet fra sesong 2 av bakekonkurransen HeleNorgeBaker. Pisk de første 3 eggehvitene og sukker til marengs. Vend dette forsiktig inn i sjokolademassen og legg det hele i en 20 cm kakeform. Pisk de siste 3 eggehvitene og sukker til marengs
I årets sesong av HeleNorgeBaker skulle deltakerne lager Pascal sin sommermakron. Pisk opp eggehviten sakte, og tilsett litt og litt sukker til du får en glatt og blank marengs
Følger jo så klart med på HeleNorgeBaker, syntes det er veldig hyggelig program, og så er det jo flere av deltagerne jeg har fulgt en stund, så da er det jo ekstra gøy
i Festkaker, HeleNorgeBaker, Marengs, Oppskrifter. Bre den gjenvaerende lemoncurd over toppen av kaken før du brer et tynt lag sitronkrem utenpå hele kaken
Juhuuu…jeg fikk det GULE FORKLEET og ble UKENS MESTERBAKER, en av de beste kakene og beste sjokoladefondant sendte meg til topps i søndagens episode av HELENORGEBAKER
Litt for mye påvirket av "HeleNorgebaker" tror jeg. Bringebærmarengs vil nok imponere de fleste. Kunne også tenkt meg å lage marshmallows, kjeks, makroner, skoleboller, marengs og egentlig det meste jeg kommer over