Og selv om lam blir mest brukt i høst og vintersesongen, blir det brukt året igjennom hos oss. Kjøttet stekes i ovnen i en gryte sammen med deilig krydder og rødvin og sender de deiligste dufter ut i huset, noe som setter sansene i sving
Ha sausen i en gryte og hold varm frem til måltidet skal nytes. Jeg er ikke alene om å mene at den kulinariske definisjonen på høst for en vestlending er lam
Nå er det høst og lammesesong, så dette kan jo ikke passe bedre. Har du noen i familien som er litt skeptisk til fårekjøtt, anbefaler jeg å kjøpe kjøtt av lam og ha på litt mere vann når det kokes, så blir smaken veldig mild og god
Det gikk som det måtte gå med lam om høsten. Tempranillo Peludo gir mindre bær og har store, dunete blader som gir druene skygge for den hete spanske solen om høsten
I høst har vi partert både lam fra Nordmarka og nevnte Boergeit fra Sandem Gård på Spydeberg. Geit på seng av høstens rotgrønnsaker er den norske naturen rett inn på matfatet
Høst er en sånn flott matsesong, jeg tror det er min favoritt. Det er tid for lam og tid for vilt. Jeg brukte litt for mye vann, så om du ikke liker tynn gryte ville jeg brukt litt mindre, jeg endte opp med å jevne ut med mel, som bare var delvis vellykket