Du kan også tilsette litt kesam eller most cottage cheese. Jeg vet at mange av dere tyr til havregrøten til frokost, så hvorfor ikke bytte ut grøten med dette lettlagede brødet
) Disse rundstykkene smaker godt som de er, sammen med pålegg og som tilbehør til brød/salat/supper. Jeg starter uka med å dele denne slumpeoppskriften som ga utrolige gode, mettende og ikke minst næringsrike rundstykker der havregryn og kesam er hovedingredienser
Det grove melet kan byttes ut med et annet grovt mel som du kanskje har en rest av, men mengden av grovt og fint mel må være slik som her når du baker på denne måten
Jeg har brukt kesam i disse brødene, men det går greit med gresk yoghurt i stedet- Det blir saftige og smakfulle brød når du bruker kesam eller yoghurt i brødbaksten
Server med for eksempel en grønnsalat og grovtbrød. 200 gram kesamca 150-200 gram revet ost4 eggØnsket fyll, for eksempel. Bland sammen egg og kesam og cirka 75 gram av osten til paibunnen. Stekes dermed i cirka 18-20 minutter på 200 grader (til osten er smeltet og bunnen har stivnet). 200 gram kesam
Min personlige erfaring med mine kunder er at man får veldig gode rsultater om man kutter ned på sukker, stivelse, pasta, ris, korn og brød, men jeg ser ingen grunn til at man skal leve uten grovtbrød, poteter og grove kornprodukter
Server med litt friske grønnsaker, og gjerne grovtbrød, knekkebrød eller lomper om du ønsker. Eg serverte med litt salat, agurk, cherrytomater og eit heimelaga knekkebrød etter DENNE oppskrifta - som ikkje kom med på bildet
Passer på frukostbordet, i lunsjboksen, tilbehør til suppe, kan brukes som hamburgerbrød (. Tips & alternativer♦ For melkefri rundstykker kan du bytte kesammed søtpotetmos eller kokoskrem - kokoskrem får du når en boks kokosmelk står kjølig